01 februarie, 2009

Elena Gheorghe a castigat selectia nationala Eurovision

Elena Gheorghe, fosta componenta a trupei Mandinga, a castigat selectia nationala de sambata seara si va reprezenta Romania la finala Eurovision de la Moscova din luna mai. Asculta aici piesa care aspira la podiumul concursului international.  
Elena Gheorghe a fost desemnata castigatoare in urma punctajului obtinut pe baza votului publicului (50%) si a votului unui juriu de specialitate (50%). Finalistii mai putin norocosi ai selectiei nationale de anul acesta au fost: Popas Band, Blaxy Girls (maximum de puncte din partea publicului), Zero, Tabassco, Dalma, Tina, Costi Ionita, Red Blonde, Catalin (pe locul doi in preferintele juriului de specialitate), Alin Nica si IMBA.  Juriul de specialitate a fost format din Andrei Kerestely (compozitor), Dana Dorian (textier), Cristian Faur (compozitor), Marcel Pavel (reprezentant al Romaniei la Eurovision in 2002), Cristian Zgabercea (directorul Festivalului “Mamaia”), Liana Elekes (reprezentant TVR), Stefan Naftanaila (realizator de programe la Redactia Muzicala - Radio Romania), George Zafiu (redactor muzical Europa FM) si Aura Urziceanu (presedintele juriului). Elena va reprezenta Romania la Eurovision Song Contest, care va avea loc intre 9 si 16 mai, la Moscova.  

2 comentarii:

 • Anonim says:
  2 februarie 2009, 17:39

  Mie imi place piesa...imi pare bine k ea a castigat. Acum degeaba ne mai certam pt k unu vroia Catalin...altul Blaxy...in fine. Sper..dar sigur vom ocupa un loc buna...primul nu cred deoarece alte tari au super melodii...da macar in primele 5 sau 10...HAI ELENA....TE SUSTINEM !!!!

 • RADU - VASILE CHIALDA says:
  2 februarie 2009, 18:03

  Si eu sunt un sustinator al Elenei.
  un loc in primele trei nu cred ca vom avea sanse, sunt alte state care au candidati cu piese mult mai bine realizate, si in plus cred ca nu se intentionează ca Romania să câştige ceva, sunt mânării si la acest nivel, chiar daca in aparenţă nu se obsevă mai nimic.
  Eu sunt fan al Elenei de când cânta la Mandinga, încă o stimez şi o susţin, desi cred ca România putea trimite o piesă mult mai buna, nu suntem în stare să să căutăm talentele aşa cum trebuie.
  aşa nu vom câştiga niciodată Eurovizionul.

Trimiteți un comentariu

nu te costa nimic sa adaugi un comentariu

News bog