29 iulie, 2009

Fantoma lui Michael Jackson bantuie Neverland-ul

Realizatorii show-ului 'Larry King Live' au surprins in resedinta mega-starului o umbra bizara, ce pare a avea forma artistului, in timp ce traversa un coridor. Acestia, dar si numeroase persoane care au urmarit clipul, sustin ca este vorba despre fantoma regretatului Michael Jackson.  'Fantoma' artistului a fost captata la Neverland, cu ocazia unui reportaj din cadrul emisiunii "Inside Neverland", transmisa de CNN. Inregistrarea a fost facuta zilele trecute, la ferma Neverland, anunta DailyMail. In timpul transmiterii, in capatul unui coridor lung, o umbra ce pare a avea forma artistului a aparut pentru cateva secunde traversand culoarul.  Realizatorii reportajului nu au observat umbra initial, aceasta fiind remarcata de fanii care au urmarit inregistrarea pe site-ul You Tube. Filmarea a stranit comentarii pro si contra in privinta imaginilor. Clipul este ultima ciudatenie din ciclul de zvonuri bizare care au aparut de la moartea starului. Printre acestea, se spune ca Michael va sustine un concert in toata lumea sub forma unei holograme, sau ca va fi inmormantat fara creier.
Postul de televiziune CNN a incercat sa gaseasca o explicatie plauzibila pentru aparitia misterioasa din timpul unei transmisii in direct de la Neverland.
Unul dintre jurnalistii de la CNN sustine ca nimeni nu a vazut sau simtit nicio secunda prezenta unei fantome in incaperea respectiva. Cat despre strania aparitie, acesta e convins ca este vorba ori de umbra unui angajat de la ferma, ori a unui membru al vreunei alte echipe de filmare, care trece prin fata unei surse de lumina. Explicatia vine dupa ce postul de televizune american a declansat involuntar o adevarata isterie in randul fanilor lui Michael Jackson, multi dintre acestia fiind convinsi de existenta unei fantome a megastarului. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

nu te costa nimic sa adaugi un comentariu

News bog