29 iulie, 2009

Michael Jackson, copiii lui si ceilalti copii, NU AS FACE RAU NICIUNUI COPIL

La nici o zi dupa ce Michael a murit, lucratorii de la serviciile sociale i-au intrebat pe cei trei copii ai megastarului daca au luat vreodata droguri!   Prince Michael, de 12 ani, Paris, de 11, si Prince Michael II, alias Blanket, care are sapte ani, au fost intrebati daca au avut acces la droguri sau medicamente. Anchetatorii vroiau sa afle in special amanunte despre metadona, inlocuitorul heroinei. Metadona, ca si alte 20 de tipuri diferite de medicamente, a fost gasita la resedinta unde a murit Michael Jackson. Lucratorii de la serviciile sociale au vrut sa afle detalii si despre cum se purta starul cu copiii si au mers la casa mamei lui Michael din Encino. Se pare chiar ca anchetatorii aveau ceva nelamuriri, mai ales avand in vedere trecutul cantaretului, care a fost acuzat de molestarea unor minori. Ancheta nu a luat sfarsit, ci va fi gata abia in aproximativ o luna, timp in vor fi interogati toti cei care au trait in preajma copiilor.
News of the World a difuzat in exclusivitate o inregistrare necunoscuta pana acum cu Michael Jackson. Regele pop este audiat de anchetatori, in prezenta avocatului, in privinta presupuselor abuzuri sexuale asupra minorilor, la Neverland.
In imaginile filmate in 1996, dar nedifuzate pana acum, il vedem pe Michael Jackson "torturat" de intrebarile anchetatorilor, in privinta presupuselor cazuri de pedofilie: - "Din cate cunoasteti, domnule Jackson, ati fost acuzat vreodata ca l-ati molestat sexual pe Brett Barnes?" - "Ati fost acuzat vreodata ca l-ati molestat sexual pe Macaulay Culkin?" - "N-as face asta, mi-as taia venele decat sa fac rau unui copil!" Supus unui soc psihic, Regele Pop trece prin toate starile: rade nervos, isi acopera fata cu mainile, devine iritat de acest chestionar. Cu trei ani inaintea acestor audieri, Michael a ajuns in proces tot pentru un caz de molestare sexuala asupra unui baietel, de 13 ani,Jordy Chandler. Adolescentul nu a depus marturie impotriva megastarului, dar se spune ca tacerea a fost "cumparata" cu 22 de milioane de dolari. Cu toate acestea, Michael a spus mereu ca a fost vanat de presa si batjocorit din cauza celebritatii lui.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

nu te costa nimic sa adaugi un comentariu

News bog