29 iulie, 2009

Michael Jackson - KING OF POP, OMUL PENTRU CARE S-A INVENTAT CONCEPTUL DE MEGASTAR

Michael Jackson, primul megastar al planetei!

Viata unui titan, povestita in nici doua ore. Aceasta a fost misiunea pe care si-a asumat-o familia Jackson, care a pregatit ceremonia de comemorare de la Los Angeles.

Michael a fost primul megastar al planetei si unii cred ca nici nu va mai fi altul vreodata. Ar fi asadar aproape cu neputinta sa explici ce a insemnat el pentru o lume intreaga. Lumea intreaga s-a despartit marti seara de cel supranumit "regele muzicii pop", Michael Jackson. Dupa 12 zile de la disparitia prematura a megastarului, la numai 50 de ani, milioane de oameni si-au luat adio de la el.  Paris, fiica lui Michael Jackson, a incheiat ceremonia de adio plangand! Emotionata, plangand, dar sustinuta de toti fratii lui Michael, copila in varsta de 11 ani a luat cuvantul in fata celor adunati la Staples Center.

Rezolutie in Parlamentul SUA pentru recunoasterea activitatii umanitare a lui M. Jackson

O rezolutie, purtand numarul 600, a fost introdusa in Camera Reprezentantilor pentru a recunoaste oficial activitatea lui Michael Jackson ca activist mondial in domeniul umanitar, a anuntat marti cea care a avut aceasta initiativa, reprezentanta Sheila Jackson Lee.  In momentul mortii artistului, Camera Reprezentantilor a pastrat un moment de reculegere in onoarea megastarului, insa rezolutia a starnit si reactii controversate, unii politicieni republicani amintind de trecutul "pervers" al cantaretului, informeaza NewsIn. "Intelegem Constitutia, intelegem legile si stim ca oamenii sunt nevinovati pana la dovedirea contrariului", a declarat reprezentanta democrata de Texas in aplauzele celor care se adunasera la arena Staples Center pentru a-l comemora pe artistul mort prematur. Parlamentarul, care a introdus rezolutia pentru a-i recunoaste lui Michael Jackson meritul de a-si fi adus o "contributie insemnata in arta si divertisment, in realizarea unor progrese stiintifice in tratamentul SIDA si la securitatea alimentara globala", a vorbit despre modul in care Michael Jackson s-a pus in serviciul public al americanilor. "Multi oameni nu inteleg sufletele oamenilor din industria divertismentului", a spus Sheila Jackson. "Nu stiu ce inimi mari au. Nu stiu cum vindeca lumea in numele Americii", a spus Jackson Lee. Ea a mentionat vizita lui Michael Jackson la Washington in 2004, pentru a sustine cauza luptei anti-SIDA, si si-a amintit de intalnirea pe care a avut-o in biroul ei cu megastarul si 15 ambasadori africani. "Noi suntem lumea si suntem mai buni pentru ca a trait Michael Joseph Jackson", a spus reprezentanta. Discursul a fost sustinut cu o voce foarte ferma, laudand puterea transcedentala a persoanelor precum Michael Jackson de a schimba natiunea si lumea in bine. La sfarsitul evocarii lui Michael Jackson, reprezentanta Sheila Jackson Lee a efectuat un salut oficial in onoarea megastarului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

nu te costa nimic sa adaugi un comentariu

News bog