21 august, 2009

ECHIPELE ROMANESTI IN EUROPA LEAGUE: Dinamo afara din Europa? Vaslui-surpriza serii, Steaua confirma asteptarile, CFR Cluj remizeaza neasteptat.

Seara plina de surprize in ultimul tur al calificarilor pentru grupele Europa League, acolo unde FC Timisoara mai astepta inca patru echipe din campionatul romanesc. Steaua a confirmat batand sfintii irlandezi cu un sec 3-0 pe Ghencea, Vasluiul a provocat surpriza serii castigand cu un 2-1 in fata lui AEK din Atena, CFR Cluj a remizat la Sarajevo cu 1-1, iar marea buba de aseara s-a spart la meciul lui Dinamo care dupa ce a fost batuta la Bucuresti de Slovan Liberec cu 0-2, este posibil sa fie exclusa din Europa dupa ce arbitrul a fluierat sfarsitul meciului in minutul 86 din cauza suporterilor. Acestia nu au mai suportat umilinta si au intrat pe teren.
Daca Steaua nu mai are nici o emotie, cu un Banel Nicolita reinventat de Bergodi si un Stancu intr-o forma deosebita pentru returul din Irlanda, Iar CFR Cluj poate sa remonteze rezultatul de egalitate din Bosnia, peste o saptamana pe teren propriu si in fata suporterilor, Vasluiul ar putea sa aiba mari probleme la Atena, fiind in situatia de a apara un rezultat bun acasa. In ceea ce o privesc pe Dinamo, situatia este cat se poate de complicata, formatia din Stefan cel Mare este posibil sa fie suspendata din cupele europene, sa piarda meciul la masa verde, ceaa ce nu ar fi o problema, pentru ca oricum era condusa cu 0-2, ori sa nu mai aiba acces in cupele europene pe o perioada de cativa ani.
Una peste alta, Vaslui este o surpriza, Steaua este o confirmare, CFR Cluj a calcat pe bec, iar Dinamo pare sa fie oaia neagra. De suferit are doar coeficientul obtinut de echipele noastre, pe care trebuie sa il imparta intre ele, iar daca vom continua cu rezultate slabe, putem spune pe viitor, adio Ligii Campionilor.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

nu te costa nimic sa adaugi un comentariu

News bog