21 septembrie, 2009

Cele mai noi filme de succes
Cel mai nou lungmetraj al seriei horror "The Final Destination", care va avea premiera in Romania pe 11 septembrie, este liderul box-office-ului american pentru al doilea weekend, cu incasari de12,4 milioane de dolari, potrivit hollywood.com.

Regizat de David R. Ellis, cel care a regizat in 2003 „The Final Destination 2”, filmul prezinta povestea unor tineri care dupa ce scapa de un accident, isi gasesc rand pe rand sfarsitul tragic.

Pe locurile urmatoare se claseaza comedia romantica "All About Steve", cu Sandra Bullock in rolul unei autoare de rebusuri, cu incasari de 11,2 milioane de dolari in primul weekend de proiectie si filmul de actiune „Inglourious Basterds”, cu Brad Pitt in distributie, care a totalizat 10,8 milioane de dolari.

"All About Steve" va avea premiera in Romania in luna octombrie.
Urmatoarele locuri in box office-ul american sunt ocupate de filmul "The Informant!" regizat de Steven Soderbergh, cu Matt Damon in rol principal, care a strans 10,5 milioane de dolari si liderul incasarilor de saptamana trecuta, comedia "I Can Do Bad All by Myself"(10,1 milioane de dolari) cu Mary J. Blige in distributie.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

nu te costa nimic sa adaugi un comentariu

News bog