11 noiembrie, 2009

GHORGHE DINICĂ S-A DUS ÎN LUMEA CELOR VEŞNICE... DUMNEZEU SĂ AIBĂ GRIJA DE SUFLETUL LUIUPDATE: Actorul Gheorghe Dinica a incetat din viata astazi, in urma unui stop cardiac, la Spitalul de Urgenta Floreasca, unde era internat la sectia Terapie Intensiva.

Gheorghe Dinica (75 de ani) a fost internat timp de aproape trei saptamani la Floreasca.

In prima faza, a avut o infectie la plamanul stang, care s-a extins si la cel drept, actorul fiind diagnosticat cu bronhopneumonie, care s-a complicat.


 

In 27 octombrie, medicii de la Spitalul de Urgenta Floreasca au constatat, in urma rezultatelor bacteriologice, ca actorul Gheorghe Dinica prezenta infectie cu stafilococ auriu si candida.

Vestile care au venit mai apoi nu au fost deloc bune: disfunctie multipla de organe si soc septic. Respira cu ajutorul aparatelor si era alimentat printr-o sonda, prin care primea si medicamente.

Aseara, Gheorghe Dinica a fost supus unei interventii chirurgicale laparoscopice.

Medicii de la Spitalul Floreasca au anuntat ca evolutia starii sale de sanatate dupa operatie s-a mentinut extrem de grava, iar actorul a avut nevoie de masuri de terapie intensiva, pentru mentinerea normala a functiilor vitale.

Gheorghe Dinica va fi inmormantat pe Aleea Artistilor din Cimitirul Bellu
sursa: Pro TV 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

nu te costa nimic sa adaugi un comentariu

News bog