14 ianuarie, 2010

Selecţie de manuscrise - Concurs


Iasi ianuarie 2010: In perioada 5 ianuarie – 1 februarie Editura Lumen organizeaza o sesiune de selectie de carte stiintifica in domeniile politologie, management, marketing, istoria stiintei, istorie si arheologie, economie, protectie sociala, critica si estetica literara, folcloristica, cultura romaneasca veche, etnologie si etnografie care urmeaza a fi propusa spre finantare Autoritatii Nationale pentru Cercetare Stiintifica (ANCS), in momentul anuntarii sesiunii pentru anul 2010. Pentru propunerea spre publicare autorii vor trimite catre Editura Lumen un scurt rezumat al materialului (de maxim 2 pagini) in limba romana si engleza insotit de un Curriculum Vitae al autorului si o Scrisoare de Intentie. Pentru mai multe informatii accesati www.edituralumen. ro sau pe adresa de mail edituralumen@ gmail.com .

Pentru mai multe informatii accesati:

http://edituralumen .ro/2010/ 01/selectie- de-articole- pentru-programul -lumen-academic/

Selectie de articole pentru Revista Romaneasca pentru Educatie Multidimensionala

Iasi ianuarie 2010: Editura Lumen anunta deschiderea unei noi sesiuni de selectie de articole stiintifice pentru Revista Romaneasca pentru Educatie Multidimensionala. Aceasta sesiune se adreseaza persoanelor interesate si pasionate de domenii precum: pedagogie apreciativa, andragogie, educatia pe tot parcursul vietii. Sunt asteptati sa participe autori atat din Romania cat si din strainatate, cadre didactice din mediul preuniversitar, cat si din mediul universitar, formatori, cercetatori, persoane implicate in educatia adultilor si nu numai. Articolele pentru acest program sunt asteptate pe adresa edituralumen@ gmail.com in perioada 5 ianuarie – 1 februarie 2010. Programul "Revista Romaneasca pentru Educatie Multidimensionala" are ca scop informarea tuturor celor interesati de domeniul pedagogiei moderne, de noutatile si inovatiile specifice acestui domeniu.

Pentru mai multe informatii accesati

http://edituralumen .ro/2010/ 01/selectie- de-articole- pentru-revista- romaneasca- pentru-educatie- multidimensional a/

Incepe anul cu o diploma recunoscuta international si national

Iasi ianuarie 2010: Din data de 5 ianuarie 2010 Centrul de Training si Consultanta Lumen, din cadrul Asociatiei Lumen anunta deschiderea sesiunii de inscrieri pentru noi grupe la cursurile de perfectionare autorizate CNFPA: "Formator", "Manager de proiect" si "Asistent in relatii publice si comunicare". Persoanele interesate de a obtine o diploma recunoscuta national si international au acum oportunitatea de a o face la cele mai avantajoase preturi de pe piata. Cursurile de perfectionare oferite de Centrul de Training si Consultanta din cadrul Asociatia Lumen se organizeaza in orasele Iasi, Vaslui, Suceava, Neamt si Botosani in momentul constituirii de grupe de minim 14 persoane. Trainingurile de perfectionare autorizate CNFPA se vor derula incepand cu data de 18 ianuarie, cu mentiunea ca Asociatia Lumen poate reprograma data inceperii cursurilor in accord cu persoanele deja inscrise pana la data cand se va forma grupe de minim 14 persoane. Pentru aplicarea la acest curs sunt necesare trimiterea unui CV si a unei Scrisori de Intentie pe adresa de mail prlumen@gmail. com . Costul unui curs este de 450 Ron. Pentru mai multe informatii accesati www.asociatialumen. ro sau la adresa de mail prlumen@gmail. com .

Pentru mai multe informatii accesati:

http://edituralumen .ro/2010/ 01/incepe- anul-cu-o- diploma-recunosc uta-internationa l-si-national/

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

nu te costa nimic sa adaugi un comentariu

News bog