14 iulie, 2010

Mădălina Manole - iubita mea a murit

Când aveam de-abea 8 ani, Mădălina Manole făcea furori la Festivalul Mamaia. Ţin şi acum minte acum nu pierdeam nici o seara a festuvalului, aşteptând să o săd cântând. De la acea melodie extraordinară: Fată dragă nu fi tristă, dacă mă întreba cineva care e iubita ta, eu spuneam Mădălina Manole... Eh, înainte era o glumă bună, azi se pare că iubita mea a murit. A fost găsită prea târziu de soţul ei la ceva timp după de a încercat să îşi pună capăt zilelor. Nu se ştie nici un motiv pentru ce a apelat la aceasta subită decizie.

Nimic nu pare să fie mai tragic decât o moarte pe care ţi-o provoci şi care survine în ziaua, care ar trebui să te arate cel mai frumos om din lume. Mădălina Manole ar fi împlinit astăzi 43 de ani. 
Lumea muzicală din Romania a mai pierdut tragic o voce, după ce într-un accident, acum câţiva ani, Laura Stoica a dus pe lumea cealaltă alături de ea şi copilul său încă nenăscut. 

Condoleanţe familiei şi nu ştiu dacă se mai poate spune altceva.

 

Activitatea artistica a Madalinei:

Albume
1991, Fată dragă, Electrecord
1993, Ei, şi ce?, Electrecord
1994, Happy New Year Electrecord
1995, The best of Mădălina Manole, Electrecord
1996, Trăiesc pentru tine, Roton Music
1997, Lină, lină Mădălină, Zone Records Polygram
1998, Cântă cu mine, Zone Records Polygram
2000, Dulce de tot, Nova Music Entertainment BMG
2003, A fost (va fi) iubire
2010, O 9 Mădălina Manole, MediaPro Music

Viaţa Madalinei

 

Mădălina Manole a devenit mamică, pe 9 iulie 2009. Vedeta în vârstă de 42 de ani a adus pe lume un băieţel de 2.600 kg şi 56 de cm, cu două săptămâni mai devreme decât trebuia. La începutul lunii octombrie 2009, "Fata cu părul de foc" s-a căsătorit cu iubitul ei - Mircea Petru - şi l-a botezat pe fiul ei - Petru Jr.

Mădălina a fost căsătorită şi cu compozitorul Şerban Georgescu, cu 17 ani mai mare decât ea. Dupa divorţ, Mădălina Manole a declarat că "erau momente din zi în care îl adoram şi alte momente în care l-aş fi împuşcat".

Pe data de 19 februarie 2010, Mădălina Manole lansează un nou album. Materialul discografic se intitulează "O 9 Mădălina Manole" şi reprezintă cel de-al 9-lea album al artistei. În timpul în care lucra la album, Mădălina Manole s-a îmbolnăvit, din cauza oboselii acumulate.

 

3 comentarii:

 • Anonim says:
  12 august 2010, 12:48

  Pacat mie imi placea multh cum canta Madalina Manole,nu inteleg dc o trebuit dak avea tot ce-itrebe sa se omoare.Eu cred ca ea ar fii trebuit sa zica cuiva ce are pe suflet pt ca sa se gabdeasca mai bn shi sa se descarce.Era frumoasashi arata fain la cei 43 de ani ai ei avea un copil pt caretrebuia sa faca sacrificiul de a incerca sa mearga mai departe shi macar iar dak o avut insfarsit un copil pt care o luptat multh ar fii trebuit sa fie fericita macar ca il are pe el astaeste.Dumnezeu s-o odihneasca in pace M.M. Nu o sa te uitam niciodata...Madalina Manole Forever :)

 • Anonim says:
  23 iunie 2012, 00:48

  D_E_Z_V_A_L_U_I_T_O_R_U_L & FOARTE ACTUALUL ''hit'' CATRE C.E.D.O. si ETER!

  ~~~ & JOS CU MAFIA DIN JUSTITIA ROMANA! ... LASATI APARATELE DESCHISE, LASATI APARATELE DESCHISE, URMEAZA UN COMUNICAT IMPORTANT PENTRU TARA SI NU NUMAI!............................LASATI APARATELE DESCHISE, LASATI APARATELE DESCHISE, URMEAZA UN COMUNICAT IMPORTANT PENTRU TARA SI NU NUMAI!...............................MADALINA MANOLE NU S-A ''sinUCIS'', MADALINA MANOLE A FOST *** A_S_A_S_I_N_A_T_A *** DE CATRE ''petru''' mircea SI ''maria'' mircea = DOI EXTREM DE PERICULOSI ASASINI DE MAMA CE AVEA DE CRESCUT UN COPIL MIC SI NU SA FIE UCISA CU BESTIALITATE PENTRU BANI SI AVERE. ~~~ LASATI APARATELE DESCHISE, LASATI APARATELE DESCHISE, URMEAZA UN COMUNICAT IMPORTANT PENTRU TARA!............................LASATI APARATELE DESCHISE, LASATI APARATELE DESCHISE, URMEAZA UN COMUNICAT IMPORTANT PENTRU TARA!............................JOS CU MAFIA DIN JUSTITIA ROMANA! ....................................- ATENTIE! - ...JOS CU MAFIA DIN JUSTITIA ROMANA! ....................................- ATENTIE! - ...JOS CU MAFIA DIN JUSTITIA ROMANA!

 • Anonim says:
  23 iunie 2012, 00:49

  dezvaluitorul

  & accesati si 'vizualizati', va rog!
  EXTREM DE IMPORTANT! ~ ://wp.me/pAmVJ-11U

Trimiteți un comentariu

nu te costa nimic sa adaugi un comentariu

News bog