24 septembrie, 2010

Targul de Produse si Traditii in Tara Oltului editia a III-a

       Va invitam la Targul de Produse si Traditii in Tara Oltului editia a III-a. Sărbătoarea este  organizată de Asociaţia Grupul de Acţiune Locală „Ţara Oltului”, Consiliul Local al oraşului Avrig şi Asociaţia „Prietenii Avrigului” cu sprijinul Casei de Cultura Avrig, Muzeul si CIT Avrig si nu in ultimul rand prin mobilizarea excelenta a locuitorilor din Bradu. Cei ce doresc să-şi achiziţioneze diverse produse tradiţionale fabricate în Ţara Oltului, să cunoască puţin din specificul grastronomic de aici, iubitorii de animale care vor să viziteze o expoziţie cu cele mai frumoase animale crescute în gospodăriile din această zonă, pasionaţii de meşteşugurile tradiţionale şi portul local, dar şi iubitorii muzicii şi dansului specifice acestei regiuni, sunt aşteptaţi duminică, 26 septembrie, începând cu ora 9, in parcarea pensiunii din centrul localitatii Bradul (partea dreaptă a DN 1), spre Sibiu. Producătorii tradiţionali din zona sibiană a „Ţării Oltului” (teritoriul situat între Masivul Făgăraş şi râul Olt, cuprins între comunele Arpaşu de Jos şi Boiţa) se mai pot înscrie pana vineri ora 14 pentru participare la festival sau pot afla detalii suplimentare, la Asociaţia Grupul de Acţiune Locală „Ţara Oltului”, Avrig, strada Gheorghe Lazăr, nr. 10, sau la primăriile din localităţile zonei. De asemenea, informaţii mai pot fi aflate şi la adresa de email: tara_oltului@yahoo.com sau tel 0748 120 970.
      Organizatorii îşi doresc ca această acţiune să fie un bun prilej de a promova produsele zonei, de a lega noi contacte, de a consolida relaţiile dintre localităţile Ţării Oltului.
              Vor participa producători din diverse domenii de activitate, ce vor expune produse reprezentative pentru localitatea pe care o reprezintă, pentru a pune bazele unui standard calitativ, care să se regăsească în eticheta: “PRODUS ÎN ŢARA OLTULUI”.
                       Ne dorim ca, împreună cu producătorii şi factorii responsabili, să găsim modalitatea ca tot ceea ce poartă sau va purta aceasta etichetă să devină produse competitive pe orice piaţă valoroasă.
   
Pentru detalii: 
Presedinte GAL
Marius Badea 0744208528 
  
Va asteptam cu drag.

Asociatia GAL Tara Oltului
Str. Ghe. Lazar, nr.10
555200, Avrig

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

nu te costa nimic sa adaugi un comentariu

News bog