12 ianuarie, 2011

Horoscopul Italian - Secretele iubirii, 2011

Pornind de la acele aspecte ale destinului aflate sub influenta directa a numerelor, horoscopul italian reprezinta o modalitate straveche de descriere a personalitatii umane, dar si de a face anumite previziuni legate de destin. In horoscopul italian, cifrele zilei de nastere sunt revelatoare si purtatoare de semnificatii si adevaruri despre persoana respectiva. Totodata, in functie de cifra zilei in care te-ai nascut, se pot emite previziuni despre ceea ce ti se poate intampla in anul respectiv. Daca te-ai nascut in una din urmatoarele zile: 1, 6, 11, 16, 21, 26, 31 trebuie sa stii ca apartii tipologiei A1, daca te-ai nascut in una din zilele de 2, 7, 12, 17, 22, 27 – apartii tipologiei A2, daca te-ai nascut in oricare din zilele de 3, 8, 13, 18, 23, 28 –apartii tipologiei C3, daca te-ai nascut in zilele de 4, 9, 14, 19, 24, 29 – apartii tipologiei D4. In articolul de mai jos, te invitam sa afli cateva din secretele lui 2011 si, pornind de la ziua in care te-ai nascut, sa descoperi ce iti rezerva noul an:

Aici poti citi mai multe despre horoscopul italian si despre personalitatea zodiilor din horoscopul italian

Anul 2011 pentru cei apartinand Tipologiei A1 (Cei nascuti in zilele de 1, 6, 11, 16, 21, 26, 31)

2011 aduce pentru acesti nativi multe schimbari mai ales la nivel relational si comunicational. Din peisaj nu vor lipsi evenimentele concrete care au ca finalitate evolutia si dezvoltarea personala, dar si transformarea interioara. Calatoriile in strainatate, conversatiile cu persoana aflate la distanta, aducerea in discutie a mutarii domiciliului intr-o alta tara decat cea de origine aduc pentru acesti nativi diverse ocazii de a lega noi relatii de iubire. Unele din aceste relatii, desi puternice si intense, aduc nesiguranta, incertitudine si confuzie, instabilitate, dar si un sentiment usor de dezradacinare. Viata sentimentala a acestor nativi sta sub semnul deciziilor si al capacitatii de a alege ceea ce este mai bine pentru ei. Iubirea, chiar si in cazul nativilor implicati intr-o relatie bine sudata, va face apel la ratiune, la luciditate, la prudenta, la prezenta de spirit. Pentru cei mai vulnerabili, dezamagirile pot reprezenta unele din lectiile de viata pe care le au de invatat in acest an.
Anul 2011 pentru cei apartinand Tipologia A2 (Cei nascuti in zilele de 2, 7, 12, 17, 22, 27)

Cu toate ca 2011 va fi un an benefic si incarcat de energie pozitiva pentru acesti nativi mai ales pe plan profesional, lucruri frumoase se vor intampla si la nivel emotional. Pentru o anumita categorie a acestor nativi, cea a celor mai nehotarati si nesiguri pe sentimentele lor, 2011 aduce mai multa stabilitate, mai multa provocare, mai multa deschidere fata de cei din jur, mai mult curaj de a lua decizii, mai multa hotarare de a face curat printre sentimentele lor, mai multa disponibilitate de a-si gasi fericirea. 2011 va aduce totodata entuziasm si inflacarare in inimile multor dintre acesti nativi, dar si regenerare sau dorinta de a depasi anumite limitari impuse de circumstante. In unele situatii de viata, trecutul este readus in prezent. Dupa o perioada lunga de despartire, reconcilierile subite devin din nou posibile. Gesturile si actiunile vor cantari mai mult decat orice cuvant in acest an. Prin urmare, nativilor implicati intr-o relatie stabila le este recomandata mai multa prudenta atunci cand promit partenerului de viata lucruri pe care nu le pot onora. Decizii dificile si imperioase legate de domiciliu si de , dar si sunt puse in joc pentru acei nativi implicatAnul 2011 pentru cei apartinand Tipologiei C3 (Cei nascuti in zilele de 3, 8, 13, 18, 23, 28)

Pentru nativii apartinand tipologiei C3, 2011 reprezinta per ansamblu un an incarcat de inspiratie, inventivitate, prezenta de spirit, dar si initiativa si flexibilitate. 2011 iti va arata ca este extrem de important pentru viitorul tau sa fii mai puternica si sa iti exerciti la un nivel superior vointa. Doar astfel vei putea sa preiei in mainile tale fraiele destinului si sa ajungi acolo unde iti doresti… Pe plan sentimental, 2011 aduce pentru acesti nativi specula, amuzament, distractie, spontaneitate, iluzii, dar si o oarecare incarcatura dramatica. Dezamagirile, desi de scurta durata, nu vor ezita sa apara. Indiferent de statutul civil, flirturile, escapadele, intalnirile romantice, experientele pasionale, anumite secrete si intrigi amoroase condimenteaza din plin viata personala a acestor nativi. Rasturnarile de situatii sunt inevitabile in cursul lui 2011 si vor schimba in totalitate mersul lucrurilor. Spre mijlocul verii apar obstacole in cuplurile ce par bine sudate, iar relatiile carora nimeni nu le dadea nicio sansa vor avansa rapid si pozitiv.

Anul 2011 pentru cei apartinand Tipologiei D4 (Cei nascuti in zilele de 4, 9, 14, 19, 24, 29)

Pentru cei care apartin tipologiei D4, 2011 aduce o serie de schimbari sociale care vor influenta la randul lor viata sentimentala a acestor nativi. 2011 aduce cu el comunicare si armonie in relatiile de iubire, insa totodata si o nevoie mai mare de libertate si independenta. Vor exista perioade precum cele din noiembrie-decembrie cand acesti nativi vor dori mai mult spatiu, mai mult timp pentru a putea evolua profesional, simtind o oarecare ingradire si limitare venind din partea partenerului. Vor fi nevoiti sa ia atitudine si sa-si expuna intr-un mod direct asteptarile si visurile, cerand sprijin si intelegere. De aici si pana la mici conflicte si divergente este o cale foarte scurta. Situatiile dificile in cuplu pot fi insa depasite fara probleme majore. Important este felul in care se realizeaza comunicarea, important este felul in care se reorganizeaza prioritatile. Implinirea emotionala este foarte posibila in prima jumatate a anului mai ales pentru acei nativi care isi doresc o relatie stabila. 2011 favorizeaza inceputurile de relatii si le acorda sanse mari de reusita.

Anul 2011 pentru cei apartinand Tipologiei E5 (Cei nascuti in zilele de 5, 10, 15, 20, 25, 30)

Pentru nativii care apartin tipologiei E5 si sunt implicati intr-o relatie stabila, 2011 nu este deloc detinatorul recordurilor in materie de surprize. Pe plan sentimental, va fi un an domol, armonios, fara schimbari radicale si majore, fara rasturnari spectaculoase de situatii. Micile blocaje de la inceputul primaverii vor fi depasite fara nicio dificultate. Cu o conditie insa: sa nu se aduca pe masa certurilor anumite aspecte mai putin placute ale trecutului acestor nativi. Accentul va cadea asupra vietii de familie si asupra imbunatatirii si a consolidarii relatiei de cuplu. Este adevarat ca la nivel emotional comunicarea acestor nativi cu partenerul de viata se va realiza excelent, insa mai multa pasiune in dormitor condimenteaza viata de cuplu, apropiind si mai mult partenerii. Elementul surpriza isi face in schimb pentru nativii singuri. In viata acestora apar subit persoane noi si interesante, propuneri inedite, intalniri fulger, situatii in care dragostea la prima vedere pluteste in aer. Casatorii neprevazute sau oficializari ale unor relatii care se doresc a fi inca in fasa nu sunt deloc excluse.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

nu te costa nimic sa adaugi un comentariu

News bog