28 ianuarie, 2011

Reorganizare la Asociaţia „Prietenii Avrigului”

Asociaţia „Prietenii Avrigului”, unul dintre cele mai cunoscute şi active organisme neguvernamentale din zona de sud a judeţului Sibiu, va intra, în scurt timp, într-un proces de reorganizare.
Această decizie a fost luată de membrii asociaţiei, cu prilejul Adunării Generale Extraordinare, desfăşurată zilele trecute, la Biblioteca Orăşenească din Avrig. Reorganizarea asociaţiei a devenit o necesitate ca urmare a solicitărilor de eliberare din funcţie depuse de trei membri ai Consiliului Director, precum şi a demisiei preşedintelui acestui organism de conducere. Ca urmare, membrii Asociaţiei „Prietenii Avrigului” au decis programarea unei noi adunări generale pentru ziua de 2 februarie, dată la care vor fi organizate alegeri pentru completarea Consiliului Director şi vor fi adoptate modificările necesare Statutului asociaţiei. (Până la data Adunării Generale, membrii interesaţi se pot gândi la propuneri pentru ambele chestiuni.)
După şedinţă, forma nouă a Statutului va fi depusă spre validare la Judecătoria Avrig.
Tot cu acest prilej, voluntarii asociaţiei au decis ca, până la reglementarea acestor probleme organizatorice, în vederea evitării apariţiei unor situaţii neplăcute, să nu mai fie implicaţi în niciun fel de activităţi.
Vom reveni cu amănunte.
Dan Francu

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

nu te costa nimic sa adaugi un comentariu

News bog