21 martie, 2011

Ploiesti, Sibiu si Brasov pe harta lansarilor Curtea Veche

Dupa mai bine de 20 de ani petrecuti in Statele Unite, romancierul Petru Popescu se reintoarce in tara pentru a se intalni cu cititorii sai – de data aceasta, cu cei prahoveni.

Luni, 21 martie 2011, scriitorul va lua cuvantul in cadrul Festivitatii de deschidere a Zilelor Bibliotecii Judetene "Nicolae Iorga" Ploiesti, ce va avea loc intre orele 11.00 si 13.00 in Sala Europa a Palatului Administrativ (Casa Alba).

Marti, 22 martie 2011, incepand cu ora 12.00, va invitam la Casa de Cultura a Sindicatelor Ploiesti pentru a lua parte la o discutie cu autorul romanelor "Dulce ca mierea e glontul patriei", "Supleantul", "Fata din Nazaret" si "Prins". La eveniment vor lua parte prof. Nicolae Boaru, Director al Bibliotecii Judetene Ploiesti si Grigore Arsene, Director General al Editurii Curtea Veche.
Aici, pe acelasi rand, inserate fotografiile copertelor celor 4 carti ale lui Petru Popescu

De ziua de nastere, Alteta Sa Regala Principesa Margareta isi lanseaza Cartea regala de bucate la Ploiesti, Sibiu, Brasov
Pe 25 si 26 martie 2011, Alteta Sa Regala Principesa Margareta a Romaniei isi va lansa Cartea regala de bucate la Ploiesti, Sibiu si Brasov, dupa cum urmeaza:
Ploiesti - 25 martie - ora 10.00, Centrul Comercial Winmarkt Grand Central
Sibiu - 25 martie - ora 17.00, Libraria Humanitas
Brasov - 26 martie - ora 16.00, in cadrul Targului International de Carte si Muzica Libris, in aula Universitatii

25 martie - Targul de carte Libris Brasov

Sambata, 25 martie 2011, va asteptam la Brasov la urmatoarele lansari:
12.30 - Adina Rosetti - lansarea volumului "Deadline"
13.30 - Dubla lansare - "Revolutia din departare" de Cristina Hermeziu (cu prezenta doameni Iulia Badea Gueritee) si "De ce m-am intors din Romania" de Sandra Pralong, ed. Polirom
14.30 - Adrian Cioroianu - lansarea volumului "Visul lui Machiavelli"
16.00 - Alteta Sa Regala Principesa Margareta - lansarea "Cartii regale de bucate"

In 24 martie, Cartea regala de bucate, la toate chioscurile de ziare

Joi, 24 martie, puteti gasi Cartea regala de bucate a Altetei Sale Regale Principesa Margareta a Romaniei la toate chioscurile de ziare, numai impreuna cu Evenimentul Zilei!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

nu te costa nimic sa adaugi un comentariu

News bog