25 septembrie, 2011

Logos... Conference... Final product...

Editura Lumen semnaleaza aparitia variantelor finale a volumelor Conferintei Stiintifice Internationale Lumen 2011

In 2011, cu ocazia aniversarii a 10 ani de activitate a Asociatiei Lumen, Centrul de Cercetari Socio-Umane Lumen si Editura Lumen in colaborare cu Academia Romana Filiala Iasi, Institutul „A. D. Xenopol”, Universitatea „Al.I.Cuza”, Facultatea de Filosofie si Stiinte Social-Politice din Iasi, Universitatea de Stat din Moldova-Chisinau, Facultatea de Drept, Universitatea Mihail Kogalniceanu, Facultatea de Drept Iasi, Universitatea Petre Andrei, Facultatea de Drept Iasi, Centrul de Cercetari Juridice a organizat Conferinta Stiintifica Internationala:

L ogos,

U niversalitate,

M entalitate,

E ducatie,

N outate.

Editura Lumen anunta oficial finalizarea volumelor conferintei. Prin tematica abordata, lucrarile se impun ca aparitii editoriale de referinta in domeniile:

1. Filosofie si Stiinte umaniste (Filosofie, Logica, Seminotica, Etica, Estetica, Istorie si Litere);

2. Drept (Drept comunitar, Drept european, Drept National, Drept Penal, Stiinte Juridice);

3. Stiinte Sociale (Psihologie, Stiintele Educatiei, Sociologie, Asistenta Sociala, Stiintele Comunicarii);

4. Stiinte Economice si Administrative;

5. Stiinte Politice si Studii Europene.Conferinta Stiintifica Internationala Lumen 2011 s-a bucurat de participarea a numeroase personalitati stiintifice remarcabile din domenii precum: filosofie si stiinte umaniste, drept, stiinte sociale, stiinte economice si administrative, stiinte politice si studii europene. Nivelul ridicat de calitate al conferintei s-a datorat atat organizatorilor si comitetului stiintific cat si numarului mare de participanti, atat din tara cat si din strainatate.
www.edituralumen.ro

Dr. Antonio Sandu

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

nu te costa nimic sa adaugi un comentariu

News bog